В дербито с Левски бе отсъдена четвъртата за сезона дузпа срещу

...
В дербито с Левски бе отсъдена четвъртата за сезона дузпа срещу
Коментари Харесай

Де Нойер е виновен за 75% от отсъдените дузпи срещу ЦСКА - София през този сезон

В дербито с Левски бе отсъдена четвъртата за сезона дузпа против ЦСКА - София във всички шампионати, като за първи път тя не бе превърната в гол. Това се случи с помощта на неприятното осъществяване на Ивелин Попов и намесата на Густаво Бусато.

Любопитното е, че цели три от четирите наказателни удара във щета на " алените "  са след игра с ръка на Брадли де Нойер.
 ЦСКА - София с притеснителни индикатори против Левски, дербито с минимум чисто игрово време ЦСКА - София с притеснителни индикатори против Левски, дербито с минимум чисто игрово време
Първият сходен случай бе при гостуването на Локомотив (София) във втория кръг, когато нидерландецът блокира удар на Рапосо и след рикошет в тялото топката се отби и в китката му. Франса осъществя, а мачът приключи 1:1.

Само преди две седмици в 1/4-финала за Купата на България срещу Черно море пък Де Нойер се регистрира с безумно отиграване, като не реши центриране в пеналта и топката се удари в ръката му. Само два мача по-късно се стигна и до дузпата за Левски.

Така Де Нойер е виновен за 75% от наказателните удари против ЦСКА - София през сезона, а за четвъртата дузпа – при 5:1 над Берое, отговорен е различен нидерландец – Мено Кох, който игра с ръка в наказателното поле.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР